Për ne

Bm Events është e specializuar në krijimin e një sërë evntesh të ndryshme për kompanitë lokale dhe kombëtare, koncerte, organizatat jo-fitimprurëse dhe individë. Qasja jonë për menaxhimin e evnt-it është bazuar rreth kërkesave dhe pritjeve të klientëve tanë.  Planifikimi dhe organizimi i evnt-eve tuaja për ju mund të jetë i vështirë dhe harrxhim  kohe. Pasioni ynë për planifikimin dhe të vëmendshëm në çdo detaje na lejon për të krijuar një evnt të përsosur. Ne ofrojmë një fillim të plotë për ti dhënë fund zgjidhjes për të gjitha evnt-et kështu që nëse ju jeni duke planifikuar një konferencë të vogël në kompani apo një parti apo dasëm Bm Events mund tju ndihmojë të planifikoni të organizoni dhe të menaxhoni event-in tuaj.

Llojet e evnt-eve  që organizojmë janë:
– Dasma
– Ekspozita
– Koncertet
– Konferenca
– Prezantimet dhe Seminare

Lista e pajisjeve të ofruara nga Bm Events:

Aksesorë

Tenda

Video Paisje

Ndriçim

Zërim

Bina dhe Skena

Cilat janë përfitimet e përdorimit të Bm Events?

– Një ekip shumë kreativ dhe të fokusuar
– Të frymëzuar për organizimi e evnt-it
– Planifikimi efektiv gjatë organizim
– Komunikimi i rregullt  që ju të jeni  informuar gjatë gjithë procesit të event – it
– Një përvojë pa stres
– Vlerësim pas event-it